Honda NSX Thermal Orange – Carbon pack 2021
NSX Honda Tóth Szolnok, carbon pack | copyright by szempillanat.hu Vígh Zsolt | Zsoru | jármű, technika
NSX Honda Tóth Szolnok, carbon pack | copyright by szempillanat.hu Vígh Zsolt | Zsoru | jármű, technika

Ami a Honda NSX Thermal Orange – Carbon pack 2021 fénykép elkészítését izgalmassá tette a sok csillogás az autó felületén, valamint az a tény, hogy a tulajdonos kérésére az autó kizárólag a bemutatóteremben volt fotózható, ami rengeteg üvegfelületet tartalmaz.

A megjelenített NSX motor panel szintén saját fénykép.

A Honda NSX modellt 2020. decemberében csak Amerikában gyártják. Készül belőle Acura és Honda logóval ellátott verzió is. A meghajtásáról egy 3,5 literes V6 biturbó motor gondoskodik, amely három elektromotorral kiegészülve egy 9 fokozatú dupla kuplungos automata váltó segítségével 581 lóerős rendszer teljesítményt szabadít az aszfaltra. A hibrid összkerékhajtásnak köszönhetően a 0-100-as tempóhoz kevesebb, mint 3 másodpercre van szüksége az NSX-nek. Végesebessége 307 km/h.

A képen látható, második generációs modell 2016-ban jelent meg, elődje 1989-ben a Chicago Auto Show-n debütált. Egészen 2005-ig volt forgalmazásban, az első generációból az utolsó darabok 2006-2007-ben találtak gazdára. Persze ezek már facelift modellek voltak.

A képen látható Honda NSX Thermal Orange 2021 YM modell egyedi jellegzetessége, hogy full karbon csomaggal lett felszerelve.

A modellről részletek itt érhetőek el: https://www.honda.com